FAMILIE- OG PARTERAPI

Når et barn, en ung eller en voksen rammes af et problem – så rammes de pårørende også. Derfor inddrager vi gerne de mennesker i forløbet, som er relevante både for at kunne forstå problemet og for at kunne mindske dets indflydelse. Det handler om at skabe opbakning, dele viden og styrke sammenholdet i relationerne mellem de mennesker, som vil arbejde for en løsning af problemet.

SAMTALER FOR FAMILIER

Vi har flere års erfaring med at samarbejde mange typer familier som f.eks. kernefamilier, sammenbragte familier, skilsmisse familier m.fl.

SAMTALER FOR PAR

Vi tilbyder også forløb for par,  som enten ønsker at styrke deres parforhold, ønsker afklaring af om der er grundlag for et brud eller ønsker at opbygge et positivt samarbejde efter skilsmisse.

Det væsentlige er, at vores forløb er målrettet det reelle behov, I oplever som forældre, par eller familien. Ligesom det er afgørende, at I oplever tryghed og sikkerhed i de rammer, vi aftaler for forløbet.

En par eller familieterapeutisk samtale varer 90 minutter.

SAMTALER FOR BØRN

I samtaler, hvor børn deltager,  foregår terapien altid på børnenes præmisser og i et sprog, som er tilpasset barnets alder og udviklingsniveau.

Når vi taler med børn (u.12 år) har vi ofte en eller begge forældre tilstede  som støtte til barnets udviklingsskridt.

//in-motus.dk/wp-content/uploads/2017/10/IN_MOTUS_tynd_sort-1.jpg

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close