NYHEDER

IN MOTUS blev etableret 1. januar 2018 af psykologerne Rikke Jessing og Mia Lind.

Allerede det første år har budt på spændende samarbejder og inspirerende møder. Vi har bl.a. etableret samarbejdsaftaler med Hejmdal Privathospital psykiatri for børn, unge og voksne og Falck Healthcare.

Tillige har vi indgået en givende samarbejde med døgn- og behandlingsinstitutionen VIP Huset på Englandsvej i København.

Året bød også på undervisning og tema-aftener. Dels for Børnehus Hovedstaden hvor fokus var behandlingsmuligheder og forskningsresultater i arbejdet med børn udsat for vold og overgreb. Og dels for de frivillige rådgivere i Børns Vilkår, hvor oplægget vedrørte rådgivende samtaler for traumatiserede børn og unge.

2019 byder allerede på spændende perspektiver. Vi har påbegyndt supervisionsforløb og deltager i projekt “Kom trygt ud” ved Københavns kommune.

Vi er også gået i dialog med en nystartet og superinteressant organisation ved navn InsideOut. Organisationen tilbyder støtte og rådgivning til mennesker, som søger ud af eller forlader stærkt religiøse og sekteriske miljøer. Opgaverne for IN MOTUS her er bl.a. at udvikle et gruppeprogram samt at yde faglig sparring og supervision.

Det tegner til endnu et spændende år for IN MOTUS.

Vi glæder os!

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer 🙂

kontakt@in-motus.dk

//in-motus.dk/wp-content/uploads/2017/10/IN_MOTUS_tynd_sort-1.jpg
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close