Unge og studerende

Oplever du dig begrænset af bekymringer, usikkerhed og lavt selvværd. Er det svært at holde fokus og huske? Eller oplever du tab af mening og måske problemer med at finde ro eller at sove?

Bruger du meget energi på at forberede dig på alt, der kan ske og forestiller du dig ofte, at det værste sker? Har du humørsvingninger eller til tider en oplevelse af ikke at føle noget som helst? Måske oplever du perioder med svimmelhed, hjertebanken, ondt i maven og har haft episoder, hvor du er blevet voldsomt bange. Er det blevet umuligt for at dig at passe din skole eller uddannelse?

 

IN MOTUS tilbyder målrettede forløb, som kan få dig tilbage til din uddannelse, hjælper dig med at mindske dine bekymringer og giver dig konkrete redskaber til at genfinde tro på dig selv og realisere dine muligheder. Vi har både individuelle forløb og gruppeforløb.

 

Vi ved, fra erfaring og forskning i psykoterapi, at gruppeforløb har ligeså god effekt som individuel behandling. Udover en økonomisk besparelse vil et gruppeforløb også give dig mulighed for at møde andre mennesker, der ligesom dig, ønsker redskaber til at mindske deres problemer og opnå bedre trivsel i hverdagen.

 

Vi tilbyder intensive forløb som sætter fokus på at øge selvværd og omgås særligt eksamensangst og præstationspres. Vores forløb er en kombination af samtaler og konkrete øvelser, som samlet bidrager til at øge dine erfaringer med at få og fastholde fokus på det, der er vigtigt for dig og dermed mindske dine bekymringer.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil booke en tid.

Email: kontakt@in-motus.dk

Psykolog Rikke Jessing: 6168 7230

Psykolog Mia Lind: 6168 8532

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close